Categorieën

Honingproducten / Stuifmeel

Bent u op zoek naar het natuurproduct stuifmeel? Dat kunt u vinden bij ons, zowel in capsules als in een pot. De pollen zitten vol met voedzame stoffen die de werking van uw lichaam bevorderen. Wilt u de details weten waarom stuifmeel zo goed is voor u? Die kunt u hieronder ontdekken!
 


Weergave:


Bezig met laden...

Bij ons vindt u gedroogd stuifmeel

U vraagt zich waarschijnlijk af waar het allemaal goed voor is. Het helpt bij astma, hooikoorts, bloedarmoede en nog veel meer. Bent u een vegetariër? Dan zijn stuifmeelpollen zeker nuttig, het zit namelijk boordevol vitamine B12. Het is aangeraden om twee theelepels ervan in te nemen per dag, zeker tijdens het hooikoortsseizoen. Zo bouwt u weerstand op om beter tegen de hooikoorts opgewassen te zijn. Omdat stuifmeel na het opvangen gedroogd wordt, is het nog minstens een jaar goed. Zorg ervoor dat u het droog bewaart en u heeft er nog lang geniet van. Bij ons vindt u ook propolis en verzorgingsproducten op basis van honing.
 
 

Koop uw stuifmeel bij ons

Of het nu losse pollen of capsules zijn, u neemt het product gemakkelijk in. De losse capsules kunt u leggen op de boterham of in bijvoorbeeld yoghurt eten. Zo gemakkelijk kunt u uw gezondheid helpen. Neem stuifmeel en gun uzelf een verbeterde gezondheid! Bestel de producten van Het Imkerhuis van Ongeval in de buurt van Aalst. Neem bij vragen contact op met ons op het contactformulier of via het e-mailadres  info@hetimkershuis.be!