Categorieën

Honingproducten / Propolis

Wilt u propolis kopen, omdat u van de helende werking hebt gehoord? Dat zit u juist bij ons. Het bijproduct van honing heeft verschillende toepassingen in de geneeskunde en heeft mogelijkheden om u te helpen. Bij ons kunt u propolis in verschillende vormen kopen, naargelang wat u nodig heeft.
 


Weergave:
 

Ontdek de voordelen van propolis kopen

Het product werkt uitstekend tegen schimmels en bacteriën. Het wordt dus gebruikt als een natuurlijk antibacterieel middel door bijen en daar kunnen wij ook gebruik van maken. Het wordt bijvoorbeeld toegepast in alternatieve tandheelkunde en geneeskunde. We bieden er neusspray, siroop, zalf, tonic potion en nog veel meer van. Wilt u geen druppels van propolis kopen, dan kunt u evengoed capsules nemen. Zo ziet u maar dat honing en de productie errond een enorm veelzijdig product is. We bieden zelfs verzorgingsproducten van honing aan.
   

Bestel propolis en geniet van de gezondheidsvoordelen

Met al deze voordelen kunt u toch niet anders dan propolis te bestellen? Het product geeft u vast en zeker een boost voor uw gezondheid. Het Imkershuis Van Ongeval bij Ninove biedt u alleen maar de beste kwaliteit in producten aan. Bent u benieuwd naar meer bijproducten van honing? Probeer koninginnebrij! Bestel snel uw propolisproducten en neem contact op bij vragen op het e-mailadres info@hetimkershuis.be.