Categorieën

Honing


Bij ons vindt u honing van topkwaliteit in allemaal verschillende varianten. Weergave:
  1 / 2  

   1  2  

Wilt u rauwe en bewerkte honing rechtsreeks van de imker kopen? Bij ons vindt u honing van topkwaliteit in allemaal verschillende varianten. Of u nu heidehoning of acacia zoekt, we hebben het allemaal voor u in onze shop. Staat uw gewenste hoeveelheid van 125 ml er niet tussen, dan stuurt u maar een mail en maken we een offerte op voor u. Ontdek hier meer over onze honingproducten!

 

Koop verschillende soorten honing rechtsreeks van de imker

Bij ons kunt u honing kopen, rechtsreeks van ons bijenhof. Zo krijgt u zekerheid dat de honing met kennis is verwerkt door een imker en u het beste product verkrijgt. Wilt u bijvoorbeeld de Bronchomel? Dat is honing dat verrijkt is met etherische oliën. Het voedingssupplement geeft uw luchtwegen meer ruimte bij een verkoudheid of griep. Zo ziet u dat honing kopen bij uw imker zeker een goed idee is. Wilt u een grote hoeveelheid honing? dat is nog een mogelijkheid! Onze imkershop biedt ook andere voedzame bijproducten van honing die u kunt kopen.

 

Bestel snel uw producten

Bent u benieuwd naar hoe we ons bedrijf Het Imkerhuis van Ongeval uit Outer, in de omgeving van Aalst, hebben opgebouwd?? We weten waar we mee bezig zijn en kunnen uw vragen over de producten gericht beantwoorden. Met onze kennis hebt u zekerheid. Waarom zou u twijfelen om honing direct van de imker te kopen? Bestel dus snel uw honing bij ons en e-mail ons via info@hetimkershuis.be bij vragen!